Ήχος / Φωτισμός / Κλιματισμός

Ηχητικό σύστημα

Υπάρχει μεγαφωνική εγκατάσταση για την εξυπηρέτηση της εγκατάστασης, καθώς και ασύρματο μικρόφωνο.

Φωτιστικά οροφής LED

Το γήπεδο διαθέτει 36 φωτιστικά οροφής LED συνολικής έντασης 800Lux στο οριζόντιο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και ομοιομορφίας 0.82 (minimum lux to average lux). 

Αντλία θερμότητας

Έχουν τοποθετηθεί αντλίες θερμότητας για τη θέρμανση και ψύξη του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων, όπως επίσης και για τις ανάγκες της εγκατάστασης σε Ζεστό Νερό Χρήσης. Ο αγωνιστικός χώρος θερμαίνεται-ψύχεται μέσω κεντρικής κλιματιστικής μονάδας και 4 επιτοίχιων ντουλαπών κλιματισμού.

Κάμερες

Το γήπεδο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μέσω των 7 εγκατεστημένων καμερών ασφαλείας εφαρμόζοντας πιστά τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Οι κάμερες χρησιμοποιούνται συχνά και από τους συλλόγους για την καταγραφή προπονήσεων, φιλικών και επίσημων αγώνων τους. 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλης Λούπας | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.